Kötélpálya

Felelősség vállalási nyilatkozat:

KÉRJÜK OLVASHATÓ, NYOMTATOTT NAGYBETÜKKEL KITÖLTENI!

 

Alulírott….…………….…………….……………………………………………….…(név)

Születési év:……………… lakcím:…………..…….………………………….....…..…

kijelentem, hogy a Kerekerdő Kalandpark (Baromfitaró Kft., továbbiakban üzemeltető)

 

-                      drótköteles akadálypályáját és az általa rendelkezésemre bocsátott felszerelést (beülő, heveder, karabinerek, kantár, csiga, sisak), melynek értéke 70.000 Ft, azaz hetvenezer forint,

-                      íjászpályáját és a rendelkezésemre bocsátott felszerelést (karvédő, íj, melynek értéke 40.000 Ft, azaz negyvenezer forint, vessző 700 Ft/db.) 

Kerekegyházán, Kerekerdő Kalandparkban saját felelősségemre rendeltetésszerűen használom. Használat után az eszközöket visszaszolgáltatom az üzemeltető képviselője részére, a felszerelésben okozott kárt megtérítem a Kalandparknak.

 

Tudomásul veszem, hogy ezeknek a kötélpályáknak a használata, az íjászat veszélyes szabadidős elfoglaltság, melyet azon személyek folytathatnak, akiknek fizikai és szellemi képességei lehetővé teszik, hogy az üzemeltető által meghatározott biztonsági követelményeknek megfelelően használják a pályát. Ezeket a követelményeket a Kerekerdő Kalandpark munkatársai által betanított módon használom, melyeket a kötelező gyakorló pályán sajátítok el.

 

Felelősségem teljes tudatában kijelentem, hogy alkohol, gyógyszer, drog befolyása alatt nem állok!

 

Ha nem rendeltetésszerűen, előírás szerint használom a felszerelést és a pályát, és emiatt magamban vagy harmadik félben sérülést vagy egyéb kárt okozok, az üzemeltető cég nem vonható felelősségre. Amennyiben a sérülés a felszerelés és/vagy a pálya rendeltetésszerű használatából adódik, csak abban az esetben merül fel az üzemeltető felelőssége.

 

Csak a testmagasságomnak megfelelő pályákat használom! Amennyiben a szabályokat nem tartom be, tudomásul veszem, hogy azonnal le fognak menteni, amiért 1000,-Ft-ot fizetek be a pénztárba a belépődíjon felül.

 

18 éves életkor alatt a felügyeletemre jogosult személy, 16 éves kor alatt a gondviselőm aláírásával válik hitelessé ez a nyilatkozat.

 

Gyermek neve

Születési év

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

……………………………………..

 

aláírás

Hírlevél
Leiratkozom

Látogatóink száma: 66417

Hírek | Galéria | Szolgáltatások / Árak | Eseménynaptár | Nyitva tartás | Kapcsolat | Biztonsági adatlap | Gyik | Partnerek | Megközelítés

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.